06 54 32 47 42
kosten, geld

Tips en vergoedingen

Vergoeding kosten: vaak is het mogelijk!

 

 

 

Zorgverzekering

Veel zorgverzekeraars verstrekken een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld een MINDFULNESSTRAINING of BURNOUTBEHANDELING in een aanvullend pakket. Raadpleeg DE ZORGWIJZER of neem contact op met je zorgverzekeraar. Belangrijk te weten is dat ik lid ben van de VMBN (lidmaatschap categorie 1) en lid ben van en gecertificeerd door de VVM. Ik kan je ook helpen bij het aanvragen van deze vergoeding.

ZZP’ers en ondernemers

Alle facturen van IndivForte Stressvermindering en Mindfulness zijn in te brengen als bedrijfskosten.

Aanmelden bij IndivForte

Aanmelden training / individueel traject of stel een vraag

Aanmelden/informatie

Bellen kan ook: 06 54 32 47 42

Diversen

Agenda
Online begeleiding en training

Lid van VMBN categorie 1
Lid en certificatie VVM

Meer weten

Artikelen over stress

Intakegesprek met Esther

Esther van Sluis

Spreekt het bovenstaande jou aan? Herken je hierin een behoefte aan individuele begeleiding of deelname aan een training? En wil je weten hoe ik jou kan begeleiden of wat een training jou kan brengen? Maak gerust een afspraak voor een intakegesprek. Samen onderzoeken we jouw hulpvraag en licht ik toe wat ik voor jou kan betekenen. Een intakegesprek kan zowel live in mijn praktijkruimte te Leiderdorp als online plaatsvinden.

 

Ik ben lid van en gecertificeerd door de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland (VMBN lid cat. 1), het Mindfulness Register en de Vereniging voor Mindfulness (VVM). Mijn praktijk valt onder de Ethische Code/ Beroepscode voor Coaches en Counsellors (OVER ESTHER VAN DER SLUIS).

Q

Nieuw begin IndivForte

Na een rustpauze van 1,5 jaar hervat ik met veel zin en inspiratie mijn begeleiding en trainingen. Je bent per 1 juli 2023 van harte welkom in mijn nieuwe praktijkruimte te Leiderdorp!

Dinsdag 8 augustus a.s. start ik met de 8-weekse Mindfulness Based Self Compassion Training! Een inspirerend, intens en boeiend vervolg op de 8-weekse MBCT Mindfulnesstraining. Slechts 4 plekken beschikbaar!

 

Ervaringen deelnemers en clienten

“Esther is een absolute vakvrouw en een topper in haar communiceren, coaching, counselling en natuurlijk mindfulness. Ik ben ontzettend blij dat ik elke keer weer nieuwe inzichten krijg en meer rust heb gevonden door middel van haar mindfulness(oefeningen). Esther is praktisch ingesteld en een down-to-earth coach. Ik ben onwijs dankbaar voor haar hulp.”

M.G. - 2020

Ervaringen deelnemers en clienten

Mindfulness en Stressvermindering bij IndivForte van Esther hebben mij enorm geholpen om weer even bij mijzelf stil te staan. Om tijd te nemen voor mijzelf en rust en balans te vinden. Ik heb de 8 weekse MBCT training gevolgd en daarna de vervolgtrainingen en ik ben van plan dat dit jaar minimaal nog eens te doen. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

A.S. - 2019

Ervaringen deelnemers en clienten

I followed a mindfulness base cognitive training with Esther from March until June. I began as a sceptic but with quiet encouragement from Esther I realised that this training would not only offer me calm and understanding during difficult points in my life but also that I now have the tools to really understand myself and deal with my feelings. Esther taught me that mindfulness works as it diverts all cognitive processing back to the present experience. She is a very likeable and knowledgeable person and comes across as someone who has found her niche in life. The training area is not only aesthetically pleasing but also very hygienic and geared to the needs of the present-day social-distancing norm.

C.H. – juni 2020

Ervaringen deelnemers en clienten

Esther heeft mij erg goed geholpen toen ik in een persoonlijke crisis belandde. Door haar rustige, professionele en toch persoonlijke houding en werkwijze heeft ze me mijn valkuilen en kracht doen inzien, waardoor ik snel weer stukken beter in mijn vel zat. Ook heeft ze me geholpen moeilijke beslissingen te maken en om te gaan met het verleden en de toekomst!

S.H. – juni 2015

Ervaringen deelnemers en clienten

In juni/juli 2014 heb ik de zelfmanagementtraining bij IndivForte gevolgd en deze training gaf mij al enige bewustwording. Vervolgens heb jij geadviseerd ook een individuele training bij IndivForte te volgen. Alhoewel ik vanwege ernstige privé- en zakelijke beslommeringen de afgelopen 4 a 5 jaren al meerdere psychologen heb bezocht ben jij als enige er in geslaagd na enerzijds gemelde workshop en anderzijds enkele individuele trainingssessies mij tot zowel confrontatie met mijzelf alsmede verandering te brengen. Waarvan akte! Jouw rustige benadering en wijze van vragen stellen omtrent de tevredenheid met het leven in het algemeen maakt dat ik zeer open en eerlijk jegens jou kan zijn opdat jij mij goed kan bijstaan en last but not least ik weer enigszins kan genieten van (kleine dingen van) het leven en daarmee gelukkig(er) kan worden. Chapeau!

R.B. – januari 2015

Adresgegevens

Waterbieskreek 46
2353 JH Leiderdorp
06 54 32 47 42

indivforte.nl
evds@indivforte.nl

KvK: 62143336
BTW: NL00172333 B67

LID CAT. 1 VMBN, MINDFULNESS REGISTER EN CERTIFICERING VVM

 

Logo gecertificeerd vereniging voor mindfulness

Adresgegevens

Waterbieskreek 46
2353 JH Leiderdorp
06 54 32 47 42

indivforte.nl
evds@indivforte.nl

KvK: 62143336
BTW: NL00172333 B67

© IndivForte Centrum voor Stressvermindering en Mindfulness