06 54 32 47 42

Over Esther

Drijfveer

Mijn overtuiging is dat ieder mens krachtig is. Vanuit dit geloof begeleid ik mensen bij het vinden of hervinden van innerlijke rust, eigen kracht en wijsheid. ACT-therapie, coaching, counselling, Mindfulness en Compassie is voor iedereen. Of je nu particulier bent, medewerker van een organisatie, leidinggevende, ondernemer of oudere, een traject van 5 tot 10 gesprekken of een Mindfulness- of Compassietraining, maken dat je een krachtig evenwicht vindt of hervindt in jouw leven, waardoor meer levensblijheid en levensvrijheid!

Esther van der sluis

Ik begeleid mensen bij alle problematiek die maken dat het niet goed gaat. Misschien loopt het allemaal niet zoals je dat graag zou willen of misschien heb je twijfel over wat je uberhaupt wilt met jouw leven? Tevens begeleid ik je graag bij het duurzaam aanpakken van stressklachten: werkgerelateerde stressklachten en klachten ontstaan door stressvolle gebeurtenissen, zoals het overlijden van een dierbare, een ernstige ziekte, echtscheiding, relatieproblemen, verhuizing, ontslag, overbelasting, burnout en meer … Het geeft mij voldoening als ik mensen kan bijstaan tijdens of na een moeilijke, stressvolle periode en kan stimuleren hun leven meer betekenis te geven.

Ik ben 27 jaar ondernemer en heb 10 jaar gewerkt, o.a. als teammanager en personal coach, in het bedrijfsleven. Ik kan niet zeggen dat de jaren als ondernemer mijn voorkeur hebben, boven de jaren als werknemer voor een organisatie. Beide heb ik nodig gehad om de kennis te vergaren en de ervaring op te doen, die mij nu in staat stellen dit inspirerende vak in vrijheid te mogen uitoefenen.

Als Mindfulness- en Compassietrainer onderscheid ik mij omdat ik tevens als ACT-therapeut, coach en counsellor mensen individueel begeleid, nuchter en praktisch ben ingesteld en bovendien werk met kleine groepen.

Zoals reeds aangegeven ben ik ook ACT-therapeut en counsellor, wat inhoudt dat ik –indien nodig- met jou aan dieperliggende, emotionele problematiek kan werken. Cliënten en opdrachtgevers geven mij terug dat ik rust uitstraal, waardoor ik mensen het gevoel geef dat er op een open manier naar ze geluisterd wordt.

Werkwijze

Iedere cliënt benader ik op een andere manier. Ieder mens is tenslotte uniek. Ik werk cliëntgericht; begeleid daar waar de behoefte ligt. Mijn cliënt staat centraal. Ik ben eclectisch opgeleid waardoor ik verschillende tools en technieken beheers, die de gesprekken ingezet kunnen worden, zodat het proces effectief verloopt.

Voorbeelden zijn ACT-therapie, de Roos van Leary, Kernkwadranten van Ofman, Logische Niveaus van Bateson, Byron Katie, Cognitieve Gedragstherapie, Mindfulness (Mindfulness Based Stress Reduction en Mindfulness Based Cognitive Therapy), (Zelf)Compassie (Mindfulness Based Selfcompassion Training), Voice Dialogue, Innerlijk Kind en het PSR-model (Positive Stress Reduction).

druppels rust hier en nu

Aanmelden bij IndivForte

Aanmelden training / individueel traject of stel een vraag

Aanmelden/informatie

Bellen kan ook: 06 54 32 47 42

Diversen

Agenda
Online begeleiding en training

Lid van VMBN categorie 1
Lid en certificatie VVM

Meer weten

Artikelen over stress

Ervaringen deelnemers en clienten

“Esther is een absolute vakvrouw en een topper in haar communiceren, coaching, counselling en natuurlijk mindfulness. Ik ben ontzettend blij dat ik elke keer weer nieuwe inzichten krijg en meer rust heb gevonden door middel van haar mindfulness(oefeningen). Esther is praktisch ingesteld en een down-to-earth coach. Ik ben onwijs dankbaar voor haar hulp.”

M.G. - 2020

Ervaringen deelnemers en clienten

Mindfulness en Stressvermindering bij IndivForte van Esther hebben mij enorm geholpen om weer even bij mijzelf stil te staan. Om tijd te nemen voor mijzelf en rust en balans te vinden. Ik heb de 8 weekse MBCT training gevolgd en daarna de vervolgtrainingen en ik ben van plan dat dit jaar minimaal nog eens te doen. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

A.S. - 2019

Ervaringen deelnemers en clienten

I followed a mindfulness base cognitive training with Esther from March until June. I began as a sceptic but with quiet encouragement from Esther I realised that this training would not only offer me calm and understanding during difficult points in my life but also that I now have the tools to really understand myself and deal with my feelings. Esther taught me that mindfulness works as it diverts all cognitive processing back to the present experience. She is a very likeable and knowledgeable person and comes across as someone who has found her niche in life. The training area is not only aesthetically pleasing but also very hygienic and geared to the needs of the present-day social-distancing norm.

C.H. – juni 2020

Ervaringen deelnemers en clienten

Esther heeft mij erg goed geholpen toen ik in een persoonlijke crisis belandde. Door haar rustige, professionele en toch persoonlijke houding en werkwijze heeft ze me mijn valkuilen en kracht doen inzien, waardoor ik snel weer stukken beter in mijn vel zat. Ook heeft ze me geholpen moeilijke beslissingen te maken en om te gaan met het verleden en de toekomst!

S.H. – juni 2015

Ervaringen deelnemers en clienten

In juni/juli 2014 heb ik de zelfmanagementtraining bij IndivForte gevolgd en deze training gaf mij al enige bewustwording. Vervolgens heb jij geadviseerd ook een individuele training bij IndivForte te volgen. Alhoewel ik vanwege ernstige privé- en zakelijke beslommeringen de afgelopen 4 a 5 jaren al meerdere psychologen heb bezocht ben jij als enige er in geslaagd na enerzijds gemelde workshop en anderzijds enkele individuele trainingssessies mij tot zowel confrontatie met mijzelf alsmede verandering te brengen. Waarvan akte! Jouw rustige benadering en wijze van vragen stellen omtrent de tevredenheid met het leven in het algemeen maakt dat ik zeer open en eerlijk jegens jou kan zijn opdat jij mij goed kan bijstaan en last but not least ik weer enigszins kan genieten van (kleine dingen van) het leven en daarmee gelukkig(er) kan worden. Chapeau!

R.B. – januari 2015

Adresgegevens

Waterbieskreek 46
2353 JH Leiderdorp
06 54 32 47 42

indivforte.nl
evds@indivforte.nl

KvK: 62143336
BTW: NL00172333 B67

LID CAT. 1 VMBN, MINDFULNESS REGISTER EN CERTIFICERING VVM

Logo vereniging voor mindfulness
Logo VMBN Trainer categorie 1

 

Logo gecertificeerd vereniging voor mindfulness

Adresgegevens

Waterbieskreek 46
2353 JH Leiderdorp
06 54 32 47 42

indivforte.nl
evds@indivforte.nl

KvK: 62143336
BTW: NL00172333 B67

Logo vereniging voor mindfulness
Logo VMBN Trainer categorie 1
Logo gecertificeerd vereniging voor mindfulness
SMR Minfulness trainer

© IndivForte Centrum voor Stressvermindering en Mindfulness