06 54 32 47 42

Trainingen

Inmiddels geef ik 10 jaar Mindfulnesstrainingen; zowel in groepsverband als individueel. Eigen Mindfulnessbeoefening is voor het trainerschap essentieel. Beoefening is voor mij al sinds jaren overgegaan in een levensstijl. Het geeft mij die innerlijke rust, waar ik zooo…. lang naar op zoek ben geweest. Voor mij betekent innerlijke rust niet dat ik altijd rustig ben of volledig stressloos. Het betekent als ik onrustig ben of stress ervaar, ik dit gelijk opmerk en er dus iets aan kan doen voordat het een probleem wordt. Het betekent dat ik niet altijd in het verleden of in de toekomst leef, maar meer in het nu, waardoor ik intenser kan genieten van bijvoorbeeld het samenzijn met familie en vrienden, het zitten op een bankje in het zonnetje, een wandeling op het strand, het lezen van een fijn boek, klusjes in en rond mijn huis, het schrijven van teksten of het volgen van een verdiepende opleiding.

Dat laatste opleidingsvoorbeeld is overigens gelijk het bruggetje naar Compassie. Gedurende mijn werkpauze van 1,5 jaar heb ik niet stilgezeten. Ik vind het heerlijk om verdieping te zoeken in mijn vak, met als recent resultaat een afgeronde Compassietrainersopleiding bij David Dewulf. Wat een prachtige aanvulling op Mindfulness! Ik kwam er tijdens de opleiding achter dat ik Compassie gedeeltelijk al in mijn Mindfulnesstrainingen integreer. Tegelijkertijd is ‘Compassie’ een op zichzelf staand concreet begrip, dat met veel oefening, net als bij Mindfulness, ook een plaats kan krijgen in jouw leven. Mij heeft het milder gemaakt naar mijzelf en anderen. Bovendien heeft het mij geleerd mijn eigen imperfecties te aanvaarden, waardoor ik nog meer vrijheid ervaar in mijn leven.

Aanmelden bij IndivForte

Aanmelden training / individueel traject of stel een vraag

Aanmelden/informatie

Bellen kan ook: 06 54 32 47 42

Diversen

Agenda

Online begeleiding en trainingen

Lid van VMBN categorie 1

Lid en certificatie VVM

Ervaringen deelnemers en clienten

“Esther is een absolute vakvrouw en een topper in haar communiceren, coaching, counselling en natuurlijk mindfulness. Ik ben ontzettend blij dat ik elke keer weer nieuwe inzichten krijg en meer rust heb gevonden door middel van haar mindfulness(oefeningen). Esther is praktisch ingesteld en een down-to-earth coach. Ik ben onwijs dankbaar voor haar hulp.”

M.G. - 2020

Ervaringen deelnemers en clienten

Mindfulness en Stressvermindering bij IndivForte van Esther hebben mij enorm geholpen om weer even bij mijzelf stil te staan. Om tijd te nemen voor mijzelf en rust en balans te vinden. Ik heb de 8 weekse MBCT training gevolgd en daarna de vervolgtrainingen en ik ben van plan dat dit jaar minimaal nog eens te doen. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

A.S. - 2019

Ervaringen deelnemers en clienten

I followed a mindfulness base cognitive training with Esther from March until June. I began as a sceptic but with quiet encouragement from Esther I realised that this training would not only offer me calm and understanding during difficult points in my life but also that I now have the tools to really understand myself and deal with my feelings. Esther taught me that mindfulness works as it diverts all cognitive processing back to the present experience. She is a very likeable and knowledgeable person and comes across as someone who has found her niche in life. The training area is not only aesthetically pleasing but also very hygienic and geared to the needs of the present-day social-distancing norm.

C.H. – juni 2020

Ervaringen deelnemers en clienten

Esther heeft mij erg goed geholpen toen ik in een persoonlijke crisis belandde. Door haar rustige, professionele en toch persoonlijke houding en werkwijze heeft ze me mijn valkuilen en kracht doen inzien, waardoor ik snel weer stukken beter in mijn vel zat. Ook heeft ze me geholpen moeilijke beslissingen te maken en om te gaan met het verleden en de toekomst!

S.H. – juni 2015

Ervaringen deelnemers en clienten

In juni/juli 2014 heb ik de zelfmanagementtraining bij IndivForte gevolgd en deze training gaf mij al enige bewustwording. Vervolgens heb jij geadviseerd ook een individuele training bij IndivForte te volgen. Alhoewel ik vanwege ernstige privé- en zakelijke beslommeringen de afgelopen 4 a 5 jaren al meerdere psychologen heb bezocht ben jij als enige er in geslaagd na enerzijds gemelde workshop en anderzijds enkele individuele trainingssessies mij tot zowel confrontatie met mijzelf alsmede verandering te brengen. Waarvan akte! Jouw rustige benadering en wijze van vragen stellen omtrent de tevredenheid met het leven in het algemeen maakt dat ik zeer open en eerlijk jegens jou kan zijn opdat jij mij goed kan bijstaan en last but not least ik weer enigszins kan genieten van (kleine dingen van) het leven en daarmee gelukkig(er) kan worden. Chapeau!

R.B. – januari 2015

Adresgegevens

Waterbieskreek 46
2353 JH Leiderdorp
06 54 32 47 42

indivforte.nl
evds@indivforte.nl

KvK: 62143336
BTW: NL00172333 B67

LID CAT. 1 VMBN, MINDFULNESS REGISTER EN CERTIFICERING VVM

Logo vereniging voor mindfulness
Logo VMBN Trainer categorie 1

 

Logo gecertificeerd vereniging voor mindfulness

Adresgegevens

Waterbieskreek 46
2353 JH Leiderdorp
06 54 32 47 42

indivforte.nl
evds@indivforte.nl

KvK: 62143336
BTW: NL00172333 B67

Logo vereniging voor mindfulness
Logo VMBN Trainer categorie 1
Logo gecertificeerd vereniging voor mindfulness
SMR Minfulness trainer

© IndivForte Centrum voor Stressvermindering en Mindfulness