Workshops en trainingen op maat

Zorgvuldig samengesteld en ontwikkeld

Trainingen en workshops op maat

IndivForte Stressvermindering en Mindfulness ontwikkelt workshops en trainingen op maat, onder andere voor ANWB (in samenwerking met First1 Bedrijfsfitness), HagaZiekenhuis, Delta Lloyd (in samenwerking met Balans4You), MBO Amersfoort (in samenwerking met De Hele Mens Academie), Hindoe Ouderenbond, Werkcafé Den Haag.

 

Tijdens een adviesgesprek bespreken we in grote lijnen wat de verwachtingen zijn van een workshop of training. Welk doel? Welk resultaat? Voor wie? Welk budget? Hoe lang? Wanneer? Hoeveel deelnemers? Aan de hand van de verzamelde informatie maak ik een eerste opzet voor de workshop of training en breng een offerte uit. Thema’s kunnen zijn:

 

  • Burnoutpreventie
  • Conflictbeheersing
  • Zelfmanagement
  • Medewerkersbetrokkenheid
  • Vitaliteit
  • Feedback
  • Teambuilding
  • en meer …

 

IndivForte-teamtraining

Een ’IndivForte’-teamtraining bestaat uit 1 of meerdere individuele coach / counselgesprekken met leidinggevende(n) en teamleden. Het aanreiken van coachtechnieken voor leidinggevende(n) en het krachtiger worden van de individuele medewerker is de eerste stap richting een optimale samenwerking. Bovendien geeft het mij inzichten om goed voorbereid het groepsproces in te gaan. De volgende stap is namelijk het team in een groepstraining bewust te maken van het nut van constructieve communicatie en het aanreiken van en het oefenen met vaardigheden die dit mogelijk maken.

 

Esther van der Sluis
Esther van der Sluis

 

Adviesgesprek met Esther

Spreekt het bovenstaande jou aan, dan plannen we een afspraak bij jou op kantoor. Als je liever naar mijn praktijk in Zoetermeer komt, is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. Na het adviesgesprek maak ik een offerte. Ik ben lid van en gecertificeerd door Counselling.nl, Vereniging voor Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN), Vereniging voor Mindfulness (VVM). Mijn praktijk valt onder de Ethische Code / Beroepscode voor Coaches en Counsellors (OVER ESTHER VAN DER SLUIS).

 

Meer informatie of contact

Gebruik het CONTACTFORMULIER als je door mij gebeld/gemaild wilt worden.

Meld je aan voor een intakegesprek of stel een vraag:

Aanmelden of stel een vraag