TANDEM-training: Mindfulness voor mensen met dementie en mantelzorgers

‘TANDEM = Training AaNdacht voor mensen met DEmentie en Mantelzorgers’

De training bestaat uit een intakegesprek + 9 donderdagmiddagen van 13.30-16.15 uur. Binnenkort vind je op deze pagina de uitleg over de training.

Wil je nu alvast meer weten of je wellicht al aanmelden, schroom dan niet om mij te mailen of telefonisch contact op te nemen.

 

Esther van der Sluis

Coach, Counsellor en Mindfulnesstrainer

Ik ontwikkel trainingen op maat en begeleid mensen, individueel en in groepsverband, bij het vinden en hervinden van innerlijke rust, eigen kracht en wijsheid. Om je goed te kunnen begeleiden tijdens de Mindfulnesstraining ben ik vakkundig opgeleid voor Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) en Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR).

Ik ben lid (categorie 1) van en gecertificeerd door de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN) en de Vereniging voor Mindfulness (VVM). Als Mindfulnesstrainer onderscheid ik mij omdat ik tevens als coach / counsellor mensen individueel begeleid, nuchter en praktisch ben ingesteld en bovendien werk met kleine groepen van 2 tot maximaal 7 personen.

Aanmelden of meer informatie

Meld je aan voor de TANDEM-training of stel een vraag:

Aanmelden of stel een vraag