Mindfulness meditatie-avonden

HELP! Ik heb geen tijd voor Mindfulnessbeoefening!

Mindfulnessbeoefening is een vaardigheid. Een vaardigheid die je moet trainen om het je eigen te maken. Net zoals je leert pianospelen, dansen, typen etc. Tijdens een Mindfulnesstraining is het van belang om thuis dagelijks te oefenen. Gedurende alle Mindfulnesstrainingen geldt als richtlijn een tijdsinvestering van gemiddeld 30 minuten oefenen per dag. Hoe werkt dat dan de periode erna?

 

Als je een Mindfulnesstraining hebt gevolgd, weet je dat mediteren rust brengt, je flexibeler en stressbestendiger maakt, meer concentratie en focus brengt en bovendien maakt dat je jezelf accepteert … precies zoals je nu -op dit moment- bent! Kortom: het maakt je een vrijer en blijer mens. MAAR: Iedere dag zo’n 30 minuten tijd vrijmaken voor informele en formele Mindfulnessbeoefening heb je toch ECHT nodig, om die mooie, bijzondere resultaten ook daadwerkelijk te kunnen opmerken en ervaren. Pijnig je jezelf ook steeds met de vragen:

 

  • Ik weet wat het mij brengt, waarom maak ik er dan geen tijd voor vrij?
  • Waarom gun ik mezelf die ruimte niet om korte en langere meditatieoefeningen te doen?
  • Mijn leven is te druk. Waar haal ik de tijd vandaan om meditatieoefeningen te doen?

 

Ik kan je geruststellen. Veel beoefenaars lopen tegen dit probleem aan. Ik ga jullie hierbij helpen!

 

 

Mindfulness meditatie-avonden

In mijn nieuwe trainingsruimte aan de Zegwaartseweg 4 in Zoetermeer, organiseer ik 8 Mindfulness meditatie-avonden van 19.00-21.00 uur. Deze avonden hebben geen thema. Iedereen met meditatie-ervaring kan meedoen. Het doel van de avonden is een gezellig en warm samenzijn, waarbij je gestimuleerd wordt om jouw meditatievaardigheden op peil te houden door het volgen van 2 door mij begeleide Mindfulness-meditaties. Tussen de meditaties is er tijd voor een koffie- en theepauze en tijd om -als je dat wilt- ervaringen uit te wisselen. Je meldt je aan voor alle 8 avonden. De data volgen binnenkort.

 

Kosten 8 Mindfulness meditatie-avonden Zoetermeer

  • Kosten nog niet bekend
  • Inclusief geluidsbestanden van de meditaties
  • Inclusief koffie/thee/iets lekkers
  • Rustiggelegen locatie in Zoetermeer-dorp

 

Trainer

ESTHER VAN DER SLUIS

Coach | counsellor | trainer 
Ik ontwikkel trainingen op maat en begeleid mensen, individueel en in groepsverband, bij het vinden en hervinden van innerlijke rust, eigen kracht en wijsheid. Om je goed te kunnen begeleiden tijdens de Mindfulnesstraining ben ik vakkundig opgeleid voor  MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) en de MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction). Ik ben lid van en gecertificeerd door de Vereniging voor Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN) en de Vereniging voor Mindfulness (VVM).

 

Meer informatie of aanmelden

Stel een vraag of meld je aan via het CONTACTFORMULIER. Je kunt mij natuurlijk ook bellen: 06-49 67 85 28.