3-daagse bedrijfstraining Mindfulness

‘Mindfulness: privé en op het werk’

Bedrijfstraining Mindfulness Zoetermeer te boeken door bedrijven

 

Hinderlijk zo’n druk hoofd, vol gedachten … gewoon niet te stoppen. Best moeilijk om mij voor langere tijd te concentreren. Een conflict, privé of op de werkvloer, heeft altijd een enorme impact op mij. Ik heb moeite met lastige personen of situaties. Vroeger kon ik zo genieten van de grote en … zeker ook de kleine dingen die het leven zo aangenaam maken. Het lijkt alsof mijn leven aan mij voorbij gaat. Vaak weet ik niet meer hoe ik van A naar B ben gekomen. Bewust zijn van mezelf en mijn omgeving? Hoe doe ik dat dan?

 

Herkenbaar? Dan is de 3-daagse bedrijfstraining Mindfulness iets voor jou. Naast intensieve begeleiding naar het integreren van Mindfulness in jouw privéleven, besteed ik uitgebreid aandacht aan hoe je Mindfulness kunt inzetten op de werkvloer.

 

Wat is Mindfulness?

Mindfulness is een levensstijl. Mindfulness is nuchter. De werking is wetenschappelijk aangetoond. Het helpt om aandachtvol de dagelijkse handelingen te verrichten. Meestal ben je zo in beslag genomen door het verleden of de toekomst, zowel privé als op je werk, dat je geestelijk afwezig bent. Deze bedrijfstraining bevordert concentratie en alertheid. Het maakt dat je de dagelijkse beslommeringen en problemen op een heldere manier het hoofd kunt bieden en dat je prettige ervaringen opmerkt. Tevens leer je hoe je thuis en op je werk op een slimme manier met gedachten, emoties en stress om kunt gaan. De ruimte die dan ontstaat, zorgt ervoor dat je (weer) contact kunt maken met de waarden binnen jouw privé- en werkende leven.

Hoe integreer ik Mindfulness in mijn privé- en zakelijke leven?

Wierook branden in mijn huiskamer? Je enkele uren per dag afzonderen om op een stilteplek oefeningen te doen? Met collega’s in kleermakerszit op een bureau mantra’s opzeggen? Liggend op een matje onder je bureau uren mediteren? Welnee! Je traint letterlijk je hersens. Dat doe je door korte en langere oefeningen met open of gesloten ogen. Thuis op de rand van je bed, op je werk in een bureaustoel, tijdens een wandeling, in de rij bij de supermarkt, tijdens een file in je auto … 20 minuten per dag is al voldoende voor een verrassend resultaat. Laat je verrassen door de ontwapende kracht van Mindfulness!

 

 

3-daagse bedrijfstraining Mindfulness

 

Voor wie?

Heb je vaak een druk hoofd, met gedachten die blijven komen en gaan? Erg vermoeiend en onrustig. Heeft een conflict op de werkvloer enorme impact op jou? Wil je op een ontspannen manier lastige personen tegemoet treden? Wil je flexibel met moeilijke situaties om kunnen gaan? Wil je een betere focus? Ben je op zoek naar innerlijke rust? Dan is deze 3-daagse bedrijfstraining Mindfulness de perfecte training voor jou!

 

 

Programma

Een week voor aanvang van de training ontvang je enkele startoefeningen ter voorbereiding. De bedrijfstraining bestaat uit 3 dagen van 09.30 tot 16.30 uur:

 

 • DAG 1
  Aandacht voor het nu, de adem, het lichaam, je houding en voor aangename en onaangename momenten. Mindfulness buiten.

 

 • DAG 2
  Aandacht voor innerlijke stilte, stress, gedachten, gevoelens, interpretaties en communicatie. Mindfulness buiten.

 

 • DAG 3
  De eerste dagen heb je met alle oefeningen kennis gemaakt. De derde dag onderzoek je welke oefeningen het beste bij jou passen en hoe je Mindfulness kunt inzetten op de werkvoer. Mindfulness buiten.

 

 

bedrijfstraining Mindfulness Zoetermeer

 

 

Resultaten bedrijfstraining Mindfulness

 • Meer rust in je hoofd … meer rust in je lijf
 • Ervaren en waarnemen wat Mindfulness betekent
 • Eenvoudige, moeiteloze technieken kennen die op een natuurlijke manier gemoedsrust geven
 • Vermindering stress
 • Snelle resultaten voor meer concentratie en focus
 • Technieken leren met open en gesloten ogen
 • Kwaliteitsverbetering van de slaap op natuurlijke wijze
 • Inzicht in de automatische patronen en obstakels en hoe je hiermee bewust en effectief om kunt gaan
 • Flexibel omgaan met uitdagingen op de werkvloer
 • Bewustere levensstijl
 • Verbetering relatie met jezelf en de mensen om je heen
 • Integratie van Mindfulness in jouw leven

 

 

Kosten training en locatie

 • Op aanvraag
 • Groepstarief mogelijk
 • Inclusief trainingsmateriaal en koffie/thee/snacks en gezonde lunch
 • Rustig gelegen locatie in Zoetermeer-dorp of op locatie bedrijf

 

 

bedrijfstraining Mindfulness

 

Esther van der SluisTrainer

ESTHER VAN DER SLUIS

Coach | counsellor | trainer
Ik ontwikkel trainingen op maat en begeleid mensen, individueel en in groepsverband, bij het vinden en hervinden van innerlijke rust, eigen kracht en wijsheid. Om je goed te kunnen begeleiden tijdens deze bedrijfstraining Mindfulness ben ik vakkundig opgeleid voor MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) en de MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction). Ik ben lid van en gecertificeerd door de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN) en de Vereniging voor Mindfulness (VVM). Als Mindfulnesstrainer onderscheid ik mij omdat ik tevens als coach / counsellor mensen individueel begeleid en nuchter en praktisch ben ingesteld.

 

 

Meer informatie of offerte

Voor meer informatie of een offerte kun je het CONTACTFORMULIER gebruiken. Je kunt mij natuurlijk ook bellen: 06-49 67 85 28.